7 days 1 week blog challenge - Appreciation post (artist)

by - 21:12:00



assalamualaikum dan hai.

untuk hari ketiga, kena buat appreciation post. duk fikir jugak sapa nak buat xD dan munculah si dia yang bernama Suga atau nama sebenarnya Min Yoongi. Dia ni bias yang pertama hehehehe :3

Image result for suga gif 2016

okay, firstly dia ni dikenali as rapper, dan juga dia tulis lagu dan ada mixtape (begitu juga dengan rapper line yang lain dalam bangtan boys.) 

Min Yoon-gi (born March 9, 1993; Hangul민윤기), better known as Suga, is a South Korean rapper, songwriter, and record producer. He is lead rapper of the South Korean boy group BTS, managed under Big Hit Entertainment. In August 2016, he released his first solo mixtapeAgust D under the name of Agust D. (from wikipedia)

dalam mixtape dia, korang boleh tahu sedikit sebanyak tentang kehidupan dia dari lagu-lagu yang dia buat tu. cari je Agust D. Agust tu kalau korang terbalikkan jadi tsuga. entah kenapa ada T kat situ >< D pula, huruf pertama dari nama Daegu, tempat dia tinggal. 

sebab-sebab fina minat dia, bila dia senyum nampak comel hehehe, pastu dia ni jenis macam savage sikit xD 

sampai sini sejalahh, tak tulis banyak sangat pun tak pe kann xD

You May Also Like

4 comments