7 days 1 week blog challenge - A Blog Review

by - 14:22:00








assalamualaikum dan hai~

sepatutnya fina post ni dari semalam. tapi letih sangat sebab sekolah petang ;-; jadi tak sempat nak update. untuk blog review, fina pilih blog kak erin! tbh, fina taklah rajin sangat pun comment tapi rajin stalk! hehehe :3 suka tengok cara penulisan kak erin yang ditulis dalam bahasa inggeris dan post-post yang menarik, contohnya tentang kecantikan~ bukan tu je, banyak tips yang menarik yang kak erin kongsi! korang boleh la tengok-tengok blog kak erin. satu lagi, blog dia, mata sedap memandang heheh :3

You May Also Like

4 comments

  1. ERKK SAMA PULAK DENGAN MIRA!!! DA STALK, MEMANG LAWA BLOG DIA.. TAHNIA DA BERJAYA ABISKAN 1 WEEK BLOG CHALLENGE :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. hehehe xD tpi apapun fina suka stalk je. tak berani nak komen sebab tengok kebanyakkan orang komen dalam english *muka redho

      Delete