7 days, 1 week blog challenge - 5 facts about yourself

by - 19:17:00



assalamualaikum dan hai~
hagagag, harini nak buat untuk challenge di atas ^ heheheh.

1. KPOP

Image result for jungkook 2016 tumblr gif

seperti yang korang tahu, tengok header dengan gambar profile pun korang boleh tahu fina kpoppers >,< mula minat ni semenjak darjah 3, tapi dikenalkan dalam 'dunia' kpop ni waktu darjah satu, tu pun sebab mak minat lagu super junior mr simple time tu xDD tapi tak terjebak lagi time tu. first, minat btob, pastu exo lepastu baru lah kenal BTS ni. ha dalam gif tu, namanya jungkook~ 


2. clingy

Image result for jungkook and taehyung 2016 tumblr gif

salah satu perangai aku yang macam gedik. bila aku mula kenal orang tu, mula nak melekat selalu. aku tau, ramai ja macam ni, tapi lain sikit yang ni punya. contoh, kalau dia nak pergi perpustakaan ka ikut kawan yang lain, aku tarik lengan baju dia pastu pandang dia. pergi mana kalau boleh nak ikut. 


3. pemalu..?

Image result for suga 2016 tumblr gif

benda ni yang selalu bagi masalah dekat diri aku sendiri dan juga orang lain. macam mana? ha, nak bagitahu la nii~ setiap kali kalau ayah kena pergi kerja luar ke apa ke, tak dak orang nak belikan makanan pagi, dekat depan rumah ada orang jual nasi lemak, jadi ayah yang selalu beli, abang takdak, sebab dia belajar kat U. jadi bila ayah pun takdak, susah sikit. padahal depan rumah ja. nak jejak kaki keluar dari rumah tu, rasa macam tak selamat semacam. pastu, bila keluar pergi mana-mana mesti tarik lengan baju, sampai tangan tak nampak. selalu rasa diperhatikan. nak beli barang kena ada orang teman. kalau tak memang fina tak boleh punya. 

4. movie

Image result for suga 2016 tumblr gif

suka sangat tengok movie. tapi ada jugak la jenis-jenis movie yang fina suka tengok antaranya movie yang jenis suka bagi jumpscare, buat kita berfikir, scene bunuh-bunuh, perang dan sebagainya. apapun, bila ada jumpscare, memang fina terkejut, lepas tu gelak macam tah apa-apa. yang lain perati ja. 

5. cakap sorang-sorang 

Image result for suga 2016 tumblr gif

fina suka cakap sorang-sorang. apa masalah pun tak tau -_- fina pun pelik jugak kenapa fina suka cakap sorang padahal fina sedar dan tahu tak ada orang pun kat sekeliling. 

hah, sekian dari saya xDD esok update lagiii hueehhe. boleh tolong klik? derma untuk fina xDD

You May Also Like

5 comments

  1. macam best je nii. nak buat jugak hehe
    done click
    jom click yg mellya pula kihkihkih
    http://mellyacrayola.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. asal ramai mint kpop ni :( sah2 geng rii :(

    ReplyDelete