3 Minggu

by - 22:13:00




assalamualaikum dan hai.

fina nak bagitahu yang fina takkan update apa-apa untuk 3 minggu ni mulai esok sebab fina kena pergi kem tahfiz. mak kata alang-alang cuti ni pergi jelah, dapat lah juga tambah ilmu. nanti kat sana, tak boleh bawa telefon atau sebarang gajet jadi memang tak bolehla :') dah nama pun kem. apapun, ni pertama kali fina kena duduk berjauhan  dari mak ayah, semua urus sendiri. kalau korang baca kat blog andromeda, fina ni jenis susah sikit. asyik bergantung dekat orang, jadi fina rasa macam takut sikit nak pergi. apapun, harap semua berjalan lancar.

You May Also Like

2 comments

  1. moga dipermudahkan fina.. Unni pun nak hntar adik g kem Nafaz, bgus join program masa ni time cuti2

    ReplyDelete
  2. Hwaiting Fina! You can do it. Seronok cuti-cuti ada aktiviti. Akak mereput kat rumah :'(

    ReplyDelete